Home beleggen Vakantiegeld en niet op vakantie? Zet je geld aan het werk met de Trading Navigator Methode!

Vakantiegeld en niet op vakantie? Zet je geld aan het werk met de Trading Navigator Methode!

by Peter Meijburg

De maand mei ligt net achter ons en dat betekent dat veel Nederlanders weer hun vakantiegeld hebben ontvangen. Misschien geldt dat ook voor jou. Ongeveer 8% van je brutoloon, toch lekker zo’n extraatje. Maar nu de vraag: weet je al wat je ermee gaat doen? Niet? Mooi, want in dit blog laat ik je zien hoe je je geld aan het werk kunt zetten.

Eerst even dit: het 80/20 principe. Wel eens van gehoord? Dat werd geïntroduceerd door de Italiaanse econoom Vilfredo Pareto. Hij kwam erachter dat 20% van de Italiaanse bevolking 80% van het vermogen in Italië bezat. Dit 80/20 principe bleek op heel veel zaken van toepassing te zijn. Bijvoorbeeld: 80% van de omzet van een bedrijf komt van 20% van de klanten. 80% van jouw levensgeluk komt voort uit 20% van je inspanningen.

Laat dit even op je inwerken.

20% van alle energie die je ergens in stopt zorgt voor 80% van het plezier dat je hebt. Voor de meesten is het andersom. 80% werken en slechts 20% output. Werken, werken en nog eens werken voor een maandloon waar allerlei belastingen vanaf gaan en andere kosten van betaald moeten worden. Doet denken aan het hamstertje in zijn draaimolentje, toch?

Zet je geld aan het werk

Spreekt jou het principe aan, met minder inspanningen meer bereiken? Dan denk ik dat beleggen op de beurs geknipt is voor jou. Met minimale inspanning zet je je geld aan het werk en zie je je kapitaal jaarlijks groeien.

“Ja, maar ik heb weinig of geen ervaring met beleggen”.
Hoeft ook niet, de beleggingsmethode waar ik op doel is geschikt voor elke belegger, ongeacht zijn/haar niveau.
Ik heb het over de Trading Navigator Methode, ontwikkeld door Harm van Wijk.

De Trading Navigator Methode betekent beleggen:

  • zonder grote risico’s
  • op aandelen, opties, de AEX, DAX, S&P 500, Nasdaq etc.
  • met online support
  • zonder emoties, maar met een duidelijk plan
  • met een startkapitaal van al een paar duizend euro

In 6 weken klaar om rendement te gaan maken

De meeste beleggers volgen een cursus en zetten vervolgens hoopvol hun eerste schreden op de beurs. Om er al vrij snel achter te komen dat beleggen in de praktijk toch iets anders werkt dan de cursus deed vermoeden.
Ook wel verklaarbaar, want de meeste cursussen geven vooral informatie, maar geen duidelijk en praktisch stappenplan. Dat is waar de Trading Navigator Methode zich in onderscheidt. Deze methode is het resultaat van de persoonlijke ervaring van beursexpert Harm van Wijk (32 jaar!) en die van zijn honderden klanten. Het is geen training met overbodige opvulling en nutteloze informatie. Je gaat direct aan de slag en na 6 weken ben je klaar om rendement te gaan maken op de beurs.

Hierboven zie je de resultaten van de Trading Navigator. Het beste jaar gaf een rendement te zien van 76%, het slechtste jaar min 19% (nog een goed resultaat, want tijdens de kredietcrisis verloren de meeste aandelen tientallen procenten van hun waarde). Gemiddeld ligt het jaarrendement op 20,6% rendement. En daar is het dividend dat je ontvangt nog niet eens bij opgeteld.

Is de Trading Navigator een betrouwbare methode?

Dat vroeg ik mezelf ook af en daarom heb ik mij erin verdiept en heb ik een presentatie bijgewoond die Harm van Wijk een tijdje geleden gaf in Huizen, vlakbij Hilversum.
Ik moet zeggen dat de aanpak verbluffend eenvoudig is. Dat spreekt mij aan, want uit eigen ervaring kan ik zeggen: hoe eenvoudiger een beleggingsmethode, hoe beter.
De Trading Navigator werkt met groene en rode pijlen: groen betekent instappen, rood betekent uitstappen. Kan het nog simpeler?
De methode kent ook een ingebouwde stoploss. Die treedt in werking wanneer de koers van een aandeel 20 procent of meer onder de hoogste koers tot dan toe duikt. Op dat moment stap je uit en stel je je winst veilig. Deze methode zorgt er dan ook voor dat je nooit hele grote verliezen lijdt, laat staan je hele account opblaast.

Wat anderen zeggen:

“Die groene en rode pijlen zijn fantastisch”
“Voor ik jou leerde kennen verloor ik geld. Sinds enkele jaren gebruik ik jouw systeem en nu verdien ik geld. Ik voel me veilig omdat ik nu een systeem heb.”

 Mr. W.J. de Vries-Mulder advocaat en belastingadviseur, Hoogland

“Een heel goede methode”
“Ik ging nat en realiseerde me dat ik een systeem nodig had. Je moet echter begrijpen hoe het systeem werkt om het te kunnen volgen. Alles is onderbouwd met cijfers.”

 Mohsin Mukhtar, manager ICT Services, Utrecht

“Deskundig, analytisch en integer”
“Je moet het systeem volgen en dat is zeer lastig. Je geeft hiervoor alle tools. Op basis van onderzoek naar de afgelopen 30 jaar geeft dit je een enorm groot concurrentievoordeel.”

 René Lugtenburg, optiehandelaar/eigenaar Lugtenburg Financieel Advies, Nootdorp

Dus heb je je vakantiegeld binnen en heb je er niet direct een bestemming voor, dan is mijn advies: probeer de Trading Navigator Methode.
Je doet één keer een investering, maar als je de eenvoudige regels volgt, verdien je die dik terug. Het is fijn om te zien dat je geld elk jaar groeit.
Maar nog veel fijner is het idee dat jouw geld voor jou gaat werken in plaats van andersom. En uiteindelijk willen we dat toch allemaal: een vrij leven zonder te hoeven werken voor je geld en verantwoording te moeten afleggen aan wie dan ook.

30 winstgevende aandelen in 5 minuten

Harm van Wijk heeft een interessant e-book geschreven. Het is een voorproefje van zijn Trading Navigator Methode. Aan de hand van een eenvoudig stappenplan leer je hoe je in 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert.

Misschien ben je hier ook in geïnteresseerd

Leave a Comment